Bezowa rolada jogurtowo-rabarbarowa
Bezowa rolada jogurtowo-rabarbarowa
Bez zbędnych ceregieli powiem, że ta rolada jest rewelacyjna. Z całą pewnością od pierwszego kęsa została jednym z moich ulubionych ciast. Kwaśny rabarbar, słodka beza i kremowy, aksamitny jogurt. Rewelacja. Za niedługi czas, jak truskawki stanieją nieco chcemy spróbować wersję z truskawkami. A mi prywatnie marzy się jeszcze wersja z owocem granatu. Myślę, że i jedną i drugą sprawdzimy. I podzielimy się z wami wrażeniami. 500 g rabarbaru 150 g cukru żelującego 2:1 4 białka 175 g cukru 2 opakowania cukru wanili... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Marder&Marder Manufacture
Autor
Matka Teresa
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
roladki, truskawki, truskawka, bez pieczenia, por , ciasto, ciasto z bezami, ciasto z truskawkami, ciasto z białek , ciasto bez pieczenia, ciasta bez pieczenia, ciasto z masa, ciasta z masa
Inne przepisy z Marder&Marder Manufacture
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję