Czerstwy chleb- jak go wykorzystać
Czerstwy chleb- jak go wykorzystać
Zdarzyło ci się kiedyś, że został ci czerstwy chleb? Wiele źródeł twierdzi, że jest to chleb zdrowszy, ale przyznajmy szczerze, nie każdemu smakuje. Warto jednak go wykorzystać o innego celu. Co można zrobić z czerstwego chleba? Grzanki – pokrojone w kostkę i upieczone w piekarniku, stworzą nam idealny dodatek do zup czy sałatek. Można je również skropić oliwą i posypać ziołami lub solą. Zapiekanka- bardzo fajne rozwiązanie na kolację. Każdą kromkę moczymy w jajku, jeśli kromki są duże, można je przekroić na ... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Marcepanowa kuchnia
Autor
Marcepanowa
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
chleb, tarta, kanapki, sałatki, sałatka, kolacja, zapiekanki, zupa, grill, zapiekanka, bułki
Inne przepisy z Marcepanowa kuchnia
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję