Filet z piersi kurczaka, pieczony w rękawie
Filet z piersi kurczaka, pieczony w rękawie
Kruche, delikatne i soczyste drobiowe mięso. Składniki: -duży, podwójny filet z piersi kurczaka (u nas ok. 1 kg) -solanka: 1,5 l wody 7 dkg soli po kilka ziaren ziela angielskiego, pieprzu, kolendry (stłuczone) kilka listków laurowych pokrojone drobno 2 ząb... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Maminek kulinarny
Autor
Maminek
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
papryka, mięso, drobiowe, pierś kurczaka, pierś, piersi, kurczak, pierś z kurczaka, filet z kurczaka, soczysta pierś z kurczaka, mięsa pieczone, kurczak z czosnkiem, kurczak z papryką , kurczak w miodzie, kurczak pieczony, zapiekany kurczak
Inne przepisy z Maminek kulinarny
Dodaj komentarz