Odnalazłam jeszcze niewielki woreczek mrożonych jeżyn i postanowiłam go dobrze wykorzystać. Pomyślałam o dwuwarstwowym milkshake'u, w którym warstwy będą ze sobą mocno kontrastować. Połączenie jeżyn i masła orzechowego wydało się smacznym kąskiem, dlatego nie myśląc zbyt długo poczyniłam co wymyśliłam. Potrzebujemy: warstwa jeżynowa: 1 szklanka mrożonych jeżyn 1/2 szklanki mleka 1 łyżka mleka skondensowanego warstwa orzechowa: 1 łyżka masła orzechowego 1/2 szklanki jogurtu naturalnego 1/2 szklanki mleka 1/2 łyżki mle... czytaj dalej...
Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...