Ciasto Kokosowa KRÓWKA – Zapraszam na nowe, pyszne ciasto w Małej Cukierence. Kremowe, kokosowe, troszkę waniliowe, przełożone masą krówkową. Bardzo smaczne, wilgotne i aromatyczne. Wygląda apetycznie i uważam, że nie jest trudne w przygotowaniu. Z przepisu uzyskamy dużą blaszkę. Jeśli nie mamy ekstraktu waniliowego możemy użyć cukru z wanilią lub pasty waniliowej lub po prostu pominąć. Można również pominąć fix do śmietany, jeśli mamy już sprawdzoną śmietankę 30% lub 36% i wiemy, że dobrze trzyma się na ci... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...