Pasta z makreli w pomidorach
Pasta z makreli w pomidorach
Składniki: 1 duża makrela 1 cebula 3 ogórki konserwowe 1 łyżka posiekanej pietruszki 2 łyżki przecieru pomidorowego sól, pieprz Wykonanie: Rybę obrać ze skóry i dokładnie obrać z ości. Ogórka oraz cebulę pokroić w drobną kosteczkę. Pietruszkę posiekać. Wszystko przełożyć do miski, dodać przecier pomidorowym. Doprawić solą i pieprzem, wymieszać. Gotowe, smacznego! czytaj dalej...
Polecają przepis

Czytaj dalej na blogu magiczna kuchnia Kasi
Autor
Kasia Łysy
Magiczna kuchnia Kasi- blog kulinarny pełen domowych potraw i wypieków.
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
zupa pomidorowa, ogórki, ogórki konserwowe, makrela, ryby, ryba, pasta, pasty, chleb
Inne przepisy z magiczna kuchnia Kasi
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję