Łosoś w galarecie z musem z awokado i chrzanu / Salmon in aspic with avocado and horseradish mousse

Łosoś w galarecie z musem z awokado i chrzanu /  Salmon in aspic with avocado and horseradish mousse

Łosoś w galarecie z musem z awokado i chrzanu / Salmon in aspic with avocado and horseradish mousse

W moim rodzinnym domu w okresie międzyświątecznym królują ryby. Jedną z ulubionych potraw jest karp w galarecie. Jednak ze względu na to, że karp jest bardzo ościsty i moje dzieci za nim nie przepadają postanowiłam przygotować uwielbianego przez nie łososia. Aby zaostrzyć smak potrawy dodałam mus z awokado i chrzany przygotowany na bazie kremowego serka.SKŁADNIKI60 dkg filetu z łososialitr buliony rybnego (może być bulion z samych jarzyn)3 łyżki octu z białego wina awokado4 łyżki chrzanu3 łyżki serka kremowego t... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Magiczna kuchnia Darii

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.