Pesto z natki pietruszki

Pesto z natki pietruszki

Pesto z natki pietruszki

Składniki: 2 pęczki natki pietruszki  garść orzechów włoskich  2 ząbki czosnku sok z połówki cytryny 3 łyżki oliwy z oliwek pieprz, sól Przygotowanie: Natkę pietruszki z oliwą rozdrabniamy za pomocą blendera, aż składniki się dobrze posiekają.  Następnie dodajemy czosnek, sok z cytryny, pieprz, sól i dalej miksujemy. Jeżeli jest potrzeba możemy pesto dodatkowo skropić oliwą.  czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Łycha smaków

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję