Duszony bakłażan

Duszony bakłażan

Duszony bakłażan

Danie przygotowałam w Chorwacji, ale spokojnie można je przygotować u nas w Polsce z naszych produktów.  Potrzebne składniki: 1 bakłażan 0,5 czerwonej cebuli 2 ząbki czosnku 1 puszka pomidorów garść mięty ser kozi do posypania 1 łyżeczka oleju kokosowego pieprz, sól Bakłażan kroimy w kostkę i podsmażamy na oleju kokosowym. Następnie dodajemy pokrojoną w kostkę czerwoną cebulę, czosnek i smażymy do miękkości. Danie solimy, pieprzymy, dodajemy pomidory w puszcze i posiekaną mięt... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Łycha smaków

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję