Słodko-słony kokosowy przekładaniec

Słodko-słony kokosowy przekładaniec

Jak zrobić pyszne ciasto bez pieczenia? Wystarczy kilka składników i odrobina chęci. Połączenie słonego z słodkim to super kompozycja smakowa. Co nam trzeba? Opakowanie krakersów- solonych Paczka budyniu śmietankowego 350ml mleka 2 łyżki cukru 100g miękkiego masła 100g wiórek kokosowych Robimy! Mleko gotujemy z cukrem Budyń gotujemy w podanej ilości mleka. Ma być gesty. Studzimy Ucieramy dodając po łyżeczce masła na gładką masę. Do masy dajemy wiórki kokosowe, zostawiając łyżkę do posypania. Układamy w form...

Czytaj dalej na blogu Latosiowydom

Warto przeczytać

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

Ciasta na Wielkanoc. Najlepsze przepisy!

Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.

Czytaj dalej...

Idealne ciasto drożdżowe

Co zrobić aby ciasto drożdżowe było idealne?

Czytaj dalej...

Autor

Kinga LatosińskaKinga Latosińska

Mama, żona, gospodyni.
Pracuję, a wolny czas dzielę między rodzinę i kuchnię.
Moja mała pasja, mój świat

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ciasto, budyń, bez pieczenia, ciasta bez pieczenia, ciasto bez pieczenia, pączki, desery, deser, ciasto kokosowe, pączki pieczone, ciasto ucierane , ciasta z masa, ciasto z masą budyniową, ciasto budyniowe

Inne przepisy z Latosiowydom

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję