Tradycyjne kopytka urozmaicone i podane inaczej. Smak? Pokochacie jak ja! Co nam trzeba? 400 g puree z dyni 6 dużych ziemniaków ugotowanych i przeciśniętych przez praskę 200 g mąki pszennej + do podsypywania 1 jajko 1/2 łyżeczki soli po 1/4 łyżeczki curry i kurkumy sos : kostka masła, 2 łyżki posiekanego koperku, 2 łyżki posiekanej natki pietruszki, 1 łyżka ziół prowansalskich 200g tarkowanego sera np. mozzarella Robimy! Najpierw musimy zrobić purre z dyni Dynię pokrój na mniejsze kawałki i ułóż na bla... czytaj dalej...
Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...Mama, żona, gospodyni.
Pracuję, a wolny czas dzielę między rodzinę i kuchnię.
Moja mała pasja, mój świat