W ramach gotowania gołąbków, po obskubaniu liści zawsze zostaje mi spory głąb. Najlepsza z niego jest duszona kapustka. Doskonały dodatek do ziemniaków czy mięsa Można zamrozić i wyjąć gdy najdzie nas ochota Co nam trzeba? mała kapusta biała lub włoska Koperek- pęczek 8-10 plastrów wędzonego boczku(zależy jakiej grubości) ja wybieram cienkie. 2 pętka kiełbasy sól, pieprz, cukier 200ml wody łyżka oleju rzepakowego Robimy!! Wodę wlewamy do garnka Kapustkę siekamy drobno i wrzucamy do gotującej się wody Koper... czytaj dalej...
Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.
Czytaj dalej...Mama, żona, gospodyni.
Pracuję, a wolny czas dzielę między rodzinę i kuchnię.
Moja mała pasja, mój świat