Ciasto pyszne, mokre i absolutnie czekoladowe. Przepis pochodzi ze strony Ania Gotuje z lekką moją modyfikacją. Co nam trzeba? 2 młode cukinie – takiej wielkości, aby po tarkowaniu wyszły 2 porządne szklanki mąka pszenna – 400g 4 średnie jajka 200 g oleju rzepakowego 4 łyżki prawdziwego kakao 2 łyżki kakao słodkiego 100g cukru trzcinowego 2 płaskie łyżeczki proszku do pieczenia 1 niepełna płaska łyżeczka sody oczyszczone pół łyżeczki soli Robimy! Młode cukinie tarkujemy na średnich oczkach-mają ... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...Mama, żona, gospodyni.
Pracuję, a wolny czas dzielę między rodzinę i kuchnię.
Moja mała pasja, mój świat