Masz ochotę na pyszną warzywną przekąskę? Proszę bardzo! Co nam trzeba? 2 małe bakłażany ser tarkowany- u mnie: żółto-pomarańczowy mimolette wymieszany z mozzarellą sól trochę wody (u mnie butelka ze sprayem) Robimy! Bakłażana tniemy na cienkie krążki (ze skórką) Układamy na blaszce (na papierze do pieczenia) posypujemy solą i odstawiamy na 15 minut, aż lekko zmięknie od soli. Wstawiamy do piekarnika nagrzanego do 180 stopni- na 10 minut. Po tym czasie lekko spryskujemy wodą, pieczemy kolejne 5 minut. Następnie... czytaj dalej...
Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dieta odmładzająca dr Gayelorda Hausera to dieta przede wszystkim oparta na sokach ze świeżych warzyw oraz owoców.
Czytaj dalej...Mama, żona, gospodyni.
Pracuję, a wolny czas dzielę między rodzinę i kuchnię.
Moja mała pasja, mój świat