Bogracz . Przepis krok po kroku
Bogracz . Przepis krok po kroku
Przepis na : obiad
Bogracz Nazwa Bogracz (węg. Bogracs) pochodzi od rodzaju kociołka, który służy do przygotowywania potraw na ognisku. W Polsce zaczęto tak nazywać węgierską zupę gulaszową. Wynika z tego, że to danie powinno być przygotowane na ognisku ale jest to ciężkie do wykonania w codziennych domowych warunkach. Chyba, że chcecie zaryzykować przyjazd straży pożarnej Jeżeli jednak planujecie ognisko a nie macie kociołka, służę pom... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu kuron.com.pl
Warto przeczytać

Jak uratować przesoloną zupę?
Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...
Dieta kapuściana
Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.
Czytaj dalej...
Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa
Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...Autor
Bogumiła Kuroń
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
mięso, ziemniaki, zupa, boczek, gulasz, obiad, wołowina, gulasz wołowy, suszone pomidory, gulasz po węgiersku, zupa pomidorowa
Inne przepisy z kuron.com.pl
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję