Czas przygotowania: 40 min.Porcja dla 4 osóbKoszt przygotowania: 18,00 złSKŁADNIKI na kurczaka w sosie pieczarkowym:500 g mięsa z kurczaka ( użyłem udek)300 g świeżych pieczarek200 ml śmietany 18%1 cebula szalotka1/2 łyżeczki rozmarynugarści natki pietruszkipieprz ziołowysólSKŁADNIKI na ratatuj:1 bakłażan2 czerwone papryki1 łyżka oliwysól, pieprz200 g kaszy jaglanejPRZYGOTOWANIE kurczaka w sosie pieczarkowym:Mięso z kurczaka myjemy, osuszamy i kroimy na niewielkie kawałki. Pieczarki myjemy, osuszamy i siekamy w ... czytaj dalej...
Witaj w moim kulinarnym świecie. Gotowanie jest moją
pasją. Kulinarne inspiracje czerpię z własnego
eksperymentowania, podróży, podpatrywania najlepszych
oraz łączenia różnych smaków w nowe formy.