Ziemniaki są warzywem, które z powodzeniem można nafaszerować i zapiec. W efekcie wyglądają rewelacyjnie i tak tez smakują. Możemy bawić się smakiem gdyż gama smakowych farszy jest nieograniczona. Dzisiaj chciałyśmy zaproponować połączenie ziemniaków z kapustą i polędwicą łososiową a całość zapieczona pod mozzarellą. Jaki efekt? Wizualnie super .. a smakowo? Aby się przekonać polecamy je przygotować :) Ziemniaki pod mozzarellą faszerowane kapustą SKŁADNIKI: 2 duże ziemniaki 10 dag kapusty włoskiej 2 plastr... czytaj dalej...
Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dieta odmładzająca dr Gayelorda Hausera to dieta przede wszystkim oparta na sokach ze świeżych warzyw oraz owoców.
Czytaj dalej...