Gołąbki w innej odsłonie

Gołąbki w innej odsłonie

Gołąbki w innej odsłonie

Od dziecka uwielbiałam gołąbki. Mama przygotowywała zawsze wielką brytfannę by było na dokładkę, a jeszcze milej było gdy dwa dni z rzędu gościły  one na Naszym stole. Dzisiaj dla odmiany zapraszamy na gołąbki bez zawijania. Jednak nie są to tradycyjne gołąbki bez liści.... Koniecznie sprawdź jak smakują z dodatkiem kaszy pęczak - mała zmiana, a smak zupełnie inny.  Gołąbki bez zawijania z pęczakiem SKŁADNIKI: 600 g kapusty białej (w główce) 500 g mięsa mielonego wieprzowo-wołowego 100 g ryżu 50 g kaszy pęczak 2 j... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kulinarny Świat Konczi i Szpileczki

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.