Indyk a’la książę Orloff.
Indyk a’la książę Orloff.
Turkey a'la Orloff.
Jest to przepis prawie ukoronowany ,bo książęcy i tak smakuje .Indyka najpierw smażymy ,potem się piecze ,kroi , nadziewa ,polewa sosem i zapieka. Trochę dużo tych zabiegów ,ale warto. Przygotowanie dania zajmie nam 1,5-2h,nie więcej. Danie jest idealne na przyjęcie ,ponieważ wszystko z wyjątkiem ostatniego zapiekania można przygotować wcześniej. Goście przy stole i my też.
Pierś z indyka pieczona z nadzieniem ryżowo - pieczarkowo - cebulowym.
Etap 1 - przygotowanie ... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Kulinarny karnet Christophera
Autor
Christopher
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
pieczenie, indyk, ryż, mięso, sosy, cebula, duszone, ser, lekka, pieczarki, pierś, piersi, polewa, pierś z indyka, pieczarki w sosie, mięsa pieczone, sok, sałata, warzywa, marchewka, sos do ryżu, pieczarki z ryżem, sosy do indyka, ryż smażony, sos do sałaty, mięso duszone, dania z piersi indyka, warzywa na patelnie, ser biały, bez pieczenia
Inne przepisy z Kulinarny karnet Christophera
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję