Przepis na : obiad
Nikt nie odmówi sobie porządnej porcji zieleni. Koloru, który uspokaja i nastraja pozytywnie do życia. Zamiast zieleniec ze złości albo nie mieć zielonego pojęcia o tym, co naprawdę dobre, lepiej zaserwować sobie porcję zieleni na talerzu. Zwłaszcza na piątkowe danie. Tradycyjnie, zdrowo i szybko Zupa ogórkowa w interpretacji Agaty to coś pysznego, znanego, a jednocześnie zaskakującego. To perfekcyjne połączenie tradycji z nowoczesnością. To smaki dzieciństwa, które warto powtarzać co jakiś czas, żeby powrac... czytaj dalej...
Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Osoby z grupą krwi B z pewnością nie wysiedzą w jednym miejscu i śmiało można je nazwać „obieżyświatem”. Lubią podróżować, a w szczególności nowe wyzwania.
Czytaj dalej...