Domowy baleron wędzony parzony

Domowy baleron wędzony parzony

Domowy baleron wędzony parzony

Moja rodzina ma słabość do domowych wędzonek, nie chce patrzeć na te ze sklepu. Nie mam wyjścia systematycznie przygotowuję domowe wędliny. Większość robi się podobnie z dodatkiem peklosmaczku, przypraw i ziół. składniki 1szt karkówki wieprzowej około 2kg sól himalajska Premieur klik pieprz czarny Premieur klik solanka 200g peklosmaczku klik na litr wody 5 liści laurowych 5 ziaren czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kulinarne pyszności Molki

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Babka Wielkanocna - zbiór najlepszych przepisów

Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.

Czytaj dalej...

Sałatka Wielkanocna - zbiór najlepszych przepisów

Sałatki stały się nieodłącznym elementem każdego menu. Jemy je na śniadanie, kolację, a czasami te treściwsze zastępują nam nawet obiad.

Czytaj dalej...

Przepisy na Wielkanoc - top 30

Najlepsze przepisy na Wielkanoc.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję