
Zielony majonez z natką pietruszki Domowy majonez? Jestem zdecydowanie na tak! Jego przygotowania trwa dosłownie chwilę. Zobacz jakie to jest proste. Na blogu jest wersja klasyczna → domowy majonez w słoiku , a dziś zapraszam Cie na wersję z natka pietruszki. Do zrobienia majonezu będzie Ci potrzebny blender żyrafa i słoik. Słoik, ja używam litrowego, nie może być za duży. Ważne jest, aby końcówka blendera weszła nam do słoika, ale dno słoika nie może być za szerokie. Zielony majonez z natką pietruszki będz... czytaj dalej...

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...
Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.
Czytaj dalej...
Sałatki stały się nieodłącznym elementem każdego menu. Jemy je na śniadanie, kolację, a czasami te treściwsze zastępują nam nawet obiad.
Czytaj dalej...