Domowa warzywna pasta bulionowa

Domowa warzywna pasta bulionowa

Domowa warzywna pasta bulionowa

Dziś obiecywany przepis na domową kostkę rosołową, bo to przecież tak zawsze była i jest nazywana ta kupowana  w sklepie. Choć nie wiem, czy nie powinna się nazywać raczej chemiczna kostka rosołowa... ? :-))) Ponieważ moje kupne kostki rosołowe w przeróżnych smakach i zapachach jakiś czas temu poszły do kosza, obywałam się bez nich,  używam domowej vegety, jest rewelacyjna..... ale jednak czegoś mi brakowało... Na blogu Chillibite.pl wypatrzyłam ten oto przepis i od razu wiedziałam, ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kulinarne przygody Gatity

Warto przeczytać

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Wszystko o przetworach – czyli jak pasteryzować słoiki a potem je przechowywa

Znany od bardzo dawna sposób pasteryzacji niektórych produktów w szczelnie zamkniętym szklanym słoiki jest najlepszym sposobem na przedłużenie ich czasu do spożycia.

Czytaj dalej...

Autor

Kulinarne przygody GatityKulinarne przygody Gatity

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

pasta, pasty, grzyby, zdrowe, zdrowe przepisy, zupa, por , słoik, seler, koperek, pomidor, marchewka, warzywa, rozmaryn, susz, przetwory, siekane, zupa warzywna, czosnek w ziołach, zupa grzybowa, dania na gorąco, suszone pomidory, dania mięsne, zupa z selera, gotowana marchewka, zdrowe warzywa

Inne przepisy z Kulinarne przygody Gatity

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.