Dziś na blogu kolejne ciacho, które idealnie nadaje się na świąteczny stół i mam nadzieję, że i Was zainspiruje, tak jak i mnie zainspirowało. To taka mała odskocznia od klasycznego piernika. Czekolada i cytrusy to przepyszny duet, a ciasto jest bardzo proste w przygotowaniu. Na wierzchu ułóżcie orzechy, migdały czy inne bakalie, które akurat macie pod ręką. Posypcie paseczkami skórki pomarańczowej i gotowe. Ciasto pomarańczowo-czekoladowe Czas przygotowania: 60 minut Proporcje na keksówkę o długości 25 cm Skład... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...Święta Bożego Narodzeniu tuż tuż.. Tak więc większość z nas zastanawia się co przygotować na świąteczne menu.
Czytaj dalej...