Mięsne roladki w cieście francuskim
Mięsne roladki w cieście francuskim
W przerwie miedzy robieniem przetworów znalazłam czas na zrobienie malej przekąski. Pysznie chrupiące roladki, które można podać na wiele sposobów. Znakomicie będą pasować do czystego, czerwonego barszczyku. Na zimno zaś zintegrują się z rożnymi sosami. W moim przypadku był to sos czosnkowy. Zapewniam Was, pycha! Składniki: -1/2 kg mięsa mielonego z indyka -2 małe korniszony -1 mała cebula -1 jajko -pęczek koperku -płat gotowego ciasta franc... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Kulinarne przemyslenia
Autor
kulinarne przemyslenia
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
ciasto, mięso, roladki, papryka, mielone, sosy, ciasto z ciasta francuskiego, ciasto francuskie, ciasto francuskie, francuskie, mięso mielone, przekąska, indyk, przekąski, sos czosnkowy, przetwory, ciasto z białek , pyszne ciasto, ciasto na zimno, sos mięsny, mięsa pieczone, pieczeń z mięsa mielonego
Inne przepisy z Kulinarne przemyslenia
Dodaj komentarz