Taratuszki to pyszne, puszyste faworki na jogurcie lub kefirze. Są one bardzo popularne w Rosji i stanowią szybszą alternatywę dla tradycyjnych faworków. Gorąco zachęcam do wypróbowania przepisu. Taratuszki – Składniki: 400 g jogurtu naturalne The post Taratuszki – faworki na jogurcie appeared first on KulinarnePrzeboje.pl . czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Według chrześcijańskiego kalendarza jest to ostatni czwartek przed wielkim postem, znany również pod inną nazwą „zepsuty czwartek”.
Czytaj dalej...Jajka są bardzo popularne w kuchni ze względu na smak i ilość zastosowań.
Czytaj dalej...Gotowanie jajek nie jest wcale łatwe. Mając ochotę płynne żółtko, często się zdarza, że musimy się zadowolić jajkiem ugotowanym na twardo lub na odwrót.
Czytaj dalej...