Jajka w majonezie

Jajka w majonezie

Jajka w majonezie

Jajka w majonezie – to bardzo proste danie, z którego wykonaniem nikt nie powinien mieć problemu. Jedynie trzeba pamiętać o idealnym ugotowaniu jajek na twardo. Reszta dodatków zależy już od naszych upodobań smakowych. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Ich przygotowanie poza tym, że jest bardzo proste, to też jest bardzo szybkie i stworzenie jajek w majonezie nie zajmie Ci więcej niż 15-20 minut. Takie jajka będą idealne nie tylko na Wielkanoc, ale także na inne spotkania z rodziną, czy... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kulinarne Przeboje

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Dlaczego warto jeść jajka?

Jajka są bardzo popularne w kuchni ze względu na smak i ilość zastosowań.

Czytaj dalej...

Gotowanie jajek na miękko, półtwardo, twardo i w koszulce

Gotowanie jajek nie jest wcale łatwe. Mając ochotę płynne żółtko, często się zdarza, że musimy się zadowolić jajkiem ugotowanym na twardo lub na odwrót.

Czytaj dalej...

Jak łatwo i szybko obrać jajka ze skorupki?

Wydawać się może, że każdy potrafi ugotować jajko na twardo i potem je obrać. Niestety najwięcej problemów jest z tą drugą czynnością.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.