ŻEBERKA DUSZONE W PAPRYCE Z KARTOFELKRAUT
ŻEBERKA DUSZONE W PAPRYCE Z KARTOFELKRAUT
Kupując żeberka, najlepiej wybierać dość chude i mięsiste kawałki. Można je dusić, zapiekać, marynować i piec. Ja najpierw dusiłam je pod przykryciem, a później piekłam. Warto pamiętać, że żeberka stają się delikatniejsze i o wiele smaczniejsze, jeżeli są pieczone powoli. SKŁADNIKI :&nbs... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Kulinarne Fantazje Marioli
Autor
Mariola Łyczak
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
żeberka, mięso, papryka, kluski, kapustą, sosy, ziemniaki, pieczywo, czerwona kapusta, kapusta kiszona, surówka, dania mięsne, surówka z czerwonej kapusty, surówka z kapusty, mięso duszone, żeberka na słodko, żeberka w kapuście kiszonej, mięsa pieczone, surówka z kiszonej kapusty, sos mięsny, pieczone ziemniaki z czosnkiem, pieczone ziemniaki, ziemniaki zapiekane
Inne przepisy z Kulinarne Fantazje Marioli
Dodaj komentarz