SAKIEWKI WIEPRZOWE Z SERKIEM I SZCZYPIORKIEM + FILMIK

SAKIEWKI WIEPRZOWE  Z SERKIEM I SZCZYPIORKIEM + FILMIK

SAKIEWKI WIEPRZOWE Z SERKIEM I SZCZYPIORKIEM + FILMIK

Sakiewki wieprzowe przygotowałam z szynki, jednak można je zrobić również ze schabu. Mięso ubijamy, smarujemy szczypiorkowym serkiem, panierujemy i smażymy na rozgrzanym oleju.  SKŁADNIKI :  1 kg mięsa od szynki  300 g serków topionych gouda ( można pomieszać ze szczypiorkowymi )  1 pączek szczypiorku sól, pieprz, papryka do smaku  2 jajka + mąka + bułka tarta do panierowania                                &... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kulinarne Fantazje Marioli

Warto przeczytać

Jak zrobić idealnego schabowego?

Można rzec, że jest to najpopularniejsze danie polskiej kuchni, lecz nie każdy potrafi go przyrządzić tak by zapierał dech w piersiach.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.