Dzisiaj polecam lekkie danie z łososiem, w którym bazują polskie warzywa jak seler, dynia, kiełki i pietruszka. Danie jest smaczne i efektowne. Polecam je przygotować każdemu na niecodzienny zdrowy obiad. SKŁADNIKI : pure; 200 g selera 100 ml mleka sól do smaku dodatkowo : 150 g tymianek 200 g pstrąga łososiowatego sól, pieprz do smaku kiełki z jarmużu olej lniany pietruszka PRZYGOTOWANIE : Sele... czytaj dalej...
Średnia wieku mieszkańców Grecji, Włoch lub Hiszpanii jest wyższa, dlatego gdyż ich dieta opiera się w szczególności na rybach, warzywach i owocach morza.
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...Jest to dieta opracowana przez dr Lorena Cordaina, według danych statystycznych jedna z najpopularniejszych na tą chwilę.
Czytaj dalej...