Pstrąg gotowany na parze i puree z kalafiora to smaczne i lekkie danie. Idealne dla osób lubiących dania fit. Pstrąga przygotowałam w Thermomasterze II, firmy Kalorik. SKŁADNIKI : 2 pstrągi 1/2 cześć kalafiora sól, pieprz do smaku 2 łyżki masła szczypiorek i natka siekana 1 ząbek czosnku kilka plastrów cytryny ... czytaj dalej...
Średnia wieku mieszkańców Grecji, Włoch lub Hiszpanii jest wyższa, dlatego gdyż ich dieta opiera się w szczególności na rybach, warzywach i owocach morza.
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...Jest to dieta opracowana przez dr Lorena Cordaina, według danych statystycznych jedna z najpopularniejszych na tą chwilę.
Czytaj dalej...