
Dzisiaj przygotowałam jajeczne kanapki, smaczne i setetyczne. Cieszą oko jak i podniebienie. polecam. SKŁADNIKI : 6 jaj ugotowanych na twardo majonez sałata, rzodkiewka salami, pomidor ogórek ser żółty PRZYGOTOWANIE : Jajka gotujemy na twardo, studzimy i obieramy. Jajka przecinamy wzdłuż, smarujemy majonezem, na to układamy sałatę, ser, salami, pomidora, rzodkiewkę i sponamy wykałaczką. Jajka podajemy od razu. Zapraszam do obejrzenia filmiku i subskrybcji kanału ; ... czytaj dalej...

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...
Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.
Czytaj dalej...
Sałatki stały się nieodłącznym elementem każdego menu. Jemy je na śniadanie, kolację, a czasami te treściwsze zastępują nam nawet obiad.
Czytaj dalej...