
Kurczak pod pierzynką z pieczarkami z warzywami to danie, które wzbudza apetyt i cieszy podniebienia swoją aromatyczną i sycącą naturą. Na pierwszy rzut oka może wydawać się zwyczajne, ale kiedy spróbujesz go, odkryjesz jego wyjątkowy smak i teksturę. Na talerzu rozpływa się soczysty kurczak, delikatnie doprawiony i idealnie upieczony. Jednak to nie wszystko - pod nim ukrywają się podpieczone pieczarki, które dodają nutkę grzybowego smaku i tekstury, idealnie komponując się z kurczakiem. czytaj przepis » czytaj dalej...

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...
Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.
Czytaj dalej...
Sałatki stały się nieodłącznym elementem każdego menu. Jemy je na śniadanie, kolację, a czasami te treściwsze zastępują nam nawet obiad.
Czytaj dalej...