Te aromatyczne kotlety z mięsa mielonego, wzbogacone o chrupiące ziemniaki, ogórki kiszone i roztopiony ser, to prawdziwa uczta dla podniebienia. Przepis jest prosty, ale efekt końcowy z pewnością zaskoczy swoim wyjątkowym smakiem. Soczyste kotlety, pieczone warstwowo z dodatkami, stanowią doskonałą propozycję na rodzinny obiad. To danie łączy w sobie tradycyjne smaki z nutą nowoczesności, a podane z lekką surówką staje się kompletnym i sycącym posiłkiem. Spróbuj tego przepisu i ciesz się domowym smakiem w... czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.
Czytaj dalej...Sałatki stały się nieodłącznym elementem każdego menu. Jemy je na śniadanie, kolację, a czasami te treściwsze zastępują nam nawet obiad.
Czytaj dalej...