
Te aromatyczne kotlety z mięsa mielonego, wzbogacone o chrupiące ziemniaki, ogórki kiszone i roztopiony ser, to prawdziwa uczta dla podniebienia. Przepis jest prosty, ale efekt końcowy z pewnością zaskoczy swoim wyjątkowym smakiem. Soczyste kotlety, pieczone warstwowo z dodatkami, stanowią doskonałą propozycję na rodzinny obiad. To danie łączy w sobie tradycyjne smaki z nutą nowoczesności, a podane z lekką surówką staje się kompletnym i sycącym posiłkiem. Spróbuj tego przepisu i ciesz się domowym smakiem w... czytaj dalej...

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...
Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.
Czytaj dalej...
Sałatki stały się nieodłącznym elementem każdego menu. Jemy je na śniadanie, kolację, a czasami te treściwsze zastępują nam nawet obiad.
Czytaj dalej...