Faszerowane udka młodą kapustą to wyrafinowane danie, które łączy w sobie soczystość kurczaka z delikatnością i świeżością młodej kapusty. Soczyste i aromatyczne udka z kurczaka, delikatnie przyprawione i starannie faszerowane świeżo pokrojoną młodą kapustą, stanowią prawdziwą gratkę dla podniebienia. Każdy kęs to harmonijne połączenie intensywnego smaku mięsa z delikatnością kapusty, tworzącego wyjątkową mieszankę smaków. Dodatkowo, pieczone na złocisto, te wyrafinowane udka zachwycają nie tylko smakiem, a... czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.
Czytaj dalej...Sałatki stały się nieodłącznym elementem każdego menu. Jemy je na śniadanie, kolację, a czasami te treściwsze zastępują nam nawet obiad.
Czytaj dalej...