Verrine z purée ogórkowego z twarożkiem wg. Susan Herrmann Loomis
Verrine z purée ogórkowego z twarożkiem wg. Susan Herrmann Loomis
Lubicie kuchnie francuską, pełną aromatycznych ziół i doskonałej jakości serów ? Koniecznie spróbujcie verrine z purée ogórkowego z twarożkiem. Verrine to przystawka lub deser ze składników ułożonych warstwami w małej szklance. Moda na verrine rozpoczęła się we Francji około 10 lat temu i zdobyła popularność i uznanie w wielu krajach. Verrine mogą być słodkie lub pikantne, gorące lub zimne, surowe lub gotowane - ważne, aby składniki kontrastowały ze sobą kolorem i smakiem. Poniższy został w cało... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Kulinaria - potrawy z różnych stron świata
Autor
CzteryFajery.pl
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
francuskie, ogórki, napój, shoarma, przystawki, zupa, sałatki, sałatka, ciasto, puree, prosta zupa, deser, desery, proste ciasto, ciasto z ciasta francuskiego, ciasto francuskie, salatka z serem, ciasto francuskie, ser biały, pyszne ciasto, pyszna sałatka, lekkie sałatki
Inne przepisy z Kulinaria - potrawy z różnych stron świata
Dodaj komentarz