Korma (kuruma) - kuchnia indyjska
Korma (kuruma) - kuchnia indyjska
Składniki 1 cebula pokrojona w kostkę 1 łyżeczka startego lub drobno posiekanego świeżego imbiru 3 ząbki czosnku drobno posiekane 2 duże ziemniaki pokrojone w kostkę 3 marchewki pokrojone w kostkę 1 papryczka chili drobno pokrojona 3 łyżki rozdrobnionych orzechów nerkowca 200 g przecieru pomidorow ego 1 szklanka zielonego groszku (na jlepiej mrożonego) 1 mała zielon a papryk a pokrojona w paski 1 mała czerwon a papryk a pokrojona w paski 1 szklanka śmie... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Kulinaria - potrawy z różnych stron świata
Autor
CzteryFajery.pl
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
papryka, ziemniaki, zupa, kurczak, orzechy, shoarma, ciasto, sałatki, sałatka, imbir, groszek, curry, prosta zupa, ciastka kremówki, mięso, marchewka, pierś, ciasta z kremami, piersi, ryż, proste ciasto, pierś kurczaka, kurczak z ryżem, pierś z kurczaka, duszona marchew, zupa warzywna, gotowany kurczak, kurczak curry, zupa pomidorowa, kurczak z papryką
Inne przepisy z Kulinaria - potrawy z różnych stron świata
Dodaj komentarz