Korma (kuruma) - kuchnia indyjska

Korma (kuruma) - kuchnia indyjska

Korma (kuruma) - kuchnia indyjska

Składniki 1 cebula pokrojona w kostkę   1 łyżeczka startego lub drobno posiekanego świeżego imbiru   3 ząbki czosnku drobno posiekane   2 duże ziemniaki pokrojone w kostkę   3 marchewki pokrojone w kostkę   1 papryczka chili drobno pokrojona   3 łyżki rozdrobnionych orzechów nerkowca   200 g przecieru pomidorow ego 1 szklanka zielonego groszku (na jlepiej mrożonego)   1 mała zielon a papryk a pokrojona w paski 1 mała czerwon a papryk a pokrojona w paski 1 szklanka śmie... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kulinaria - potrawy z różnych stron świata

Autor

CzteryFajery.plCzteryFajery.pl

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

papryka, ziemniaki, zupa, kurczak, orzechy, shoarma, ciasto, sałatki, sałatka, imbir, groszek, curry, prosta zupa, ciastka kremówki, mięso, marchewka, pierś, ciasta z kremami, piersi, ryż, proste ciasto, pierś kurczaka, kurczak z ryżem, pierś z kurczaka, duszona marchew, zupa warzywna, gotowany kurczak, kurczak curry, zupa pomidorowa, kurczak z papryką

Inne przepisy z Kulinaria - potrawy z różnych stron świata

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.