Boeuf strogonow przepis z 1963 roku
Boeuf strogonow przepis z 1963 roku
Po raz kolejny sięgamy do jednaj z naszych najbardziej wyeksploatowanych książek kucharskich. I bynajmniej nie dlatego, że aktualnie na rynku księgarskim nie można znaleźć nic ciekawego. Wprost przeciwnie - na przestrzeni tego roku ukazało się wiele bardzo wartościowych pozycji, z których chętnie korzystamy i których recenzje możecie przeczytać tutaj Jednak wydana w 1963 roku książka Kuchnia Polska ma dla nas jakiś nieodparty urok. Paweł twierdzi, że nas.... odmładza, bo ukazała się jeszcze zanim przyszliś... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Kulinaria - potrawy z różnych stron świata
Autor
CzteryFajery.pl
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
ogórki, mięso, ogórki kiszone, groszek, pieczarki, papryka, shoarma, sałatka, zupa, sałatki, ciasto, dania mięsne, sok, ziemniak, prosta zupa, sałata, ciekawe przepisy, surówka, ziemniaki, drożdżowe, warzywa, proste ciasto, mięso duszone, ogórki konserwowe, pieczarki w cieście, sałatka ryżowa, sałatka z papryki, dania bez mięsa, zupa pomidorowa, drugie danie
Inne przepisy z Kulinaria - potrawy z różnych stron świata
Dodaj komentarz