Uwielbiam młodą kapustę, mogłabym ją wcinać cały rok. Dlatego z utęsknieniem zawsze czekam na moją ukochaną wiosnę. Składniki 1 młoda kapusta 1 kg 1 pęczek koperku sól odrobina pieprzu 0,5 szklanki zimnej wody 3-4 łyżki masła 1 łyżka octu jabłkowego Przygotowanie: Kapustę pozbaw odstających liści. Główkę poszatkuj, przełóż do garnka i zalej wodą. Gotuj około 15 -20 minut. Dodaj posiekany koperek,płaską łyżeczkę soli, masło ocet oraz pieprz. Całość mieszaj do czasu,... czytaj dalej...
Założyłam bloga by móc dzielić się przepisami z innymi, gotowanie to moja wielka pasja, odkrywanie nowych smaków, eksperymenty w kuchni, to coś co kocham.
Kukułeczki.pl to miejsce, w którym znajdziesz przepisy na proste, zdrowe i szybkie w przygotowaniu dania.
Zapraszam do wspólnego gotowania!