Nie często przygotowuję kalafior, ale raz na jakiś czas najdzie mnie ochota. Wtedy najbardziej lubię, kiedy polany jest bułką tartą. Składniki: 1 kalafior 2 łyżki bułki tartej 2 łyżki masła sól Przygotowanie: Kalafior umyj i podziel na różyczki. Do gotującej osolonej wody wrzuć kalafior i gotuj około 15 minut. Na rozgrzaną patelnie dodaj masło i bułkę tartą i smaż, aż się zarumieni. Gotowy kalafior przełóż na półmisek i polej bułką tartą. Smacznego! ... czytaj dalej...
Założyłam bloga by móc dzielić się przepisami z innymi, gotowanie to moja wielka pasja, odkrywanie nowych smaków, eksperymenty w kuchni, to coś co kocham.
Kukułeczki.pl to miejsce, w którym znajdziesz przepisy na proste, zdrowe i szybkie w przygotowaniu dania.
Zapraszam do wspólnego gotowania!