Ciasto z musem malinowym to sezonowy wypiek, który na pewno co roku będzie gościł u nas w domu. ps. Przepis nie wymaga pieczenia. Czas wykonania: 2 h (+ 8-12 h oczekiwania) Ilość porcji: 16 kawałków (forma 21 cm x 21 cm) Składniki: Spód: 150 g herbatników 75 g masła Mus: 200 g malin 1 galaretka malinowa (75g) 350 g serka mascarpone 320 ml śmietanki kremówki 30-36% 40 g cukru pudru Galaretka z owocami: 1 galare... czytaj dalej...
Nastała już jesień, więc nasz organizm musi walczyć z bakteriami i wirusami wywołującymi przeziębienia lub grypę.
Czytaj dalej...Nie jestem profesjonalistką i nie skończyłam żadnej szkoły gastronomicznej, ale po prostu lubię gotować. Gotowanie sprawia mi wiele przyjemności, cieszę się że mogę uczyć się nowych rzeczy i zbierać nowe doświadczenia.