Pyszna zapiekanka ze szpinakiem i krewetkami. Makaron ugotować w osolonej wodzie jak pisze na opakowaniu. Odcedzić i wyłożyć na dno żaroodpornej formy. Przygotowanie szpinaku – na patelni rozgrzać masło i wrzucić posiekany czosnek, smażyć do momentu aż nabierze złotego koloru. Następnie dodać umyty i wysuszony szpinak. Smażyć aż powstanie papka ze szpinaku. Lekko doprawić solą. Taką masę wyłożyć na makaron. Przykryć, żeby nie wystygło. Przygotowanie krewetek – krewetki oczyścić i skropić delikatn... czytaj dalej...
Dieta ta nie polega na zbytecznym głodzeniu się. Osoby na tej diecie mogą jeść nawet desery a zbędne kilogramy i tak lecą w dół.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...Uwielbiam fotografowanie, gotować i piec a teraz jeszcze troszeczkę biegać 😉 Mam bloga kulinarnego na którego serdecznie zapraszam www.kuchniapokolen.pl