Były dzisiaj na śniadanie, były pyszne. Gdybyście chcieli je zrobić z twarogu z kostki to trzeba go zmiksować za pomocą blendera. Są tak samo dobre. Sprawdziłam Jabłka obrać, wyciąć gniazda nasienne i zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Żółtka, serek, miód, mąkę, cynamon, proszek do pieczenia wymieszać na gładką masę. Białka ze szczyptą soli ubić na sztywną pianę. Do masy serowej wrzucić jabłka, wymieszać. Dodać ubite białka, płatki migdałów i delikatnie znowu wymieszać. Na patelni rozgrzać tłuszcz. Łyżką nak... czytaj dalej...
Niezdrowe jedzenie pozostawia w naszym organizmie szkodliwe substancje. Wtedy warto sięgnąć po jabłka!
Czytaj dalej...Uwielbiam fotografowanie, gotować i piec a teraz jeszcze troszeczkę biegać 😉 Mam bloga kulinarnego na którego serdecznie zapraszam www.kuchniapokolen.pl