Królik w sosie, pycha

Królik w sosie, pycha

Królik trochę zapomniane mięso i szkoda. Bardzo smaczne i napewno zdrowsze od kurczaków i wieprzowiny. Ostatnio w lidlu były, wiec nie zastanawiając się ani chwili kupiłam. Pamiętam ten smak z dzieciństwa. Zdjęcie nie jest najpiękniejsze, ale jak zrobię ponownie dodam nowe. tak szybko zginął że nie miałam okazji dłużej się pobawić ze zdjęciami Mięso podzielić na mniejsze kawałki i włożyć je do miski. Następnie zalać maślanką i wstawić do lodówki na dwa dni. Następnie wyjąć mięso z maślanki i wypłukać. Maślank...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia Pokoleń

Autor

kuchniapokolen

Uwielbiam fotografowanie, gotować i piec a teraz jeszcze troszeczkę biegać 😉 Mam bloga kulinarnego na którego serdecznie zapraszam www.kuchniapokolen.pl

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

mięso, królik, grzyby, sosy, pieczarki, kurczak, wieprzowina, obiad, szybki obiad, kurczak z pieczarkami

Inne przepisy z Kuchnia Pokoleń

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.