Kapusta faszerowana mięsem mielonym, a la gołabki

Kapusta faszerowana mięsem mielonym, a la gołabki

Kapusta faszerowana mięsem mielonym, a la gołabki

Przepis na : kolacja

Bardzo dobre danie, coś jak gołąbki tylko podane inaczej. Również można podać taką kapustę na imprezy, wtedy naokoło rozsypać obsmażone pieczarki. Przygotowanie mięsa – cebulę drobno posiekać dodać do mięsa. Dodać majeranek i doprawić do smaku solą i pieprzem. Dokładnie wymieszać. Przygotowanie kapusty – kapusta nie może być zbyt ścisła. Do garnka wlać wodę, osolić do smaku. Włożyć kapustę górą w dół. Gotować 5 minut. Wyjąć kapustę z wody. Wody nie wylewać, potem się przyda. Lekko potrząsnąć, żeby ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia Pokoleń

Warto przeczytać

Dieta kapuściana

Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.

Czytaj dalej...

Autor

kuchniapokolen

Uwielbiam fotografowanie, gotować i piec a teraz jeszcze troszeczkę biegać 😉 Mam bloga kulinarnego na którego serdecznie zapraszam www.kuchniapokolen.pl

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

kapustą, gołąbki, sosy, mięso, pieczarki, grzyby, mielone, impreza, zupa pomidorowa, dania mięsne, mięso mielone, kolacja, obiad, sos pomidorowy, pieczarki w sosie, pieczarki do obiadu, mięsa pieczone, sos mięsny, pieczeń z mięsa mielonego

Inne przepisy z Kuchnia Pokoleń

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.