Konfitura z jarzębiny

Konfitura z jarzębiny

Konfitura z jarzębiny

Zamykamy kolejne rozdziały. Szukajmy wciąż tego co dla nas najlepsze. I to właśnie sprawia, że nasze życie staje się ciekawsze i bogatsze. Jest jeszcze tyle do zrobienia, tyle miejsc do odkrycia. Żyjmy i próbujmy ciągle czegoś nowego :) Składniki: 1kg owoców jarzębiny 0,5kg cukru 1 szklanka wody 1 żelfix 2:1 chilli Sposób wykonania: Owoce jarzębiny dokładnie myjemy. Około 0,5 l wody doprowadzamy do wrzenia, wrzucamy jarzębinę i gotujemy przez 5 minut. Następnie odsączamy owoce. W dużym garnku smażymy jarzębinę... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia Pani Wiosny

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję