Szukasz sprawdzonego przepisu na pyszne, chrupiące ogórki małosolne na szybko? Nasze tradycyjne małosolne możesz przygotować w słoiku, lub tak jak my, w kamionce. Zawsze wychodzą tak samo pyszne, a ich smakiem możesz cieszyć się już po 10 godzinach! U nas dowiesz się jak zrobić małosolne, żeby były twarde? Gdzie trzymać małosolne? Jak układać? Dlaczego ogórki małosolne nie zawsze wychodzą? Przepis na ogórki małosolne z pewnością się powiedzie, jeśli będziemy trzymać się kilku sprawdzonych wytycznych. Zalewa ... czytaj dalej...
Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Znany od bardzo dawna sposób pasteryzacji niektórych produktów w szczelnie zamkniętym szklanym słoiki jest najlepszym sposobem na przedłużenie ich czasu do spożycia.
Czytaj dalej...Lubie gotować, jeszcze bardziej lubię jeść.