Kremowe puree ziemniaczane
Kremowe puree ziemniaczane
Przepis na : obiad
Jak zrobić kremowe puree ziemniaczane, które za każdym razem będzie wyglądać idealnie? Czy rodzaj ziemniaków i sposób wykonania ma duży wpływ na efekt końcowy? Pyszne maślane puree to nie tylko tłuczone lub gniecione ziemniaki. To bez wątpienia wyjątkowy dodatek do dań mięsnych , np. kotleta schabowego , piersi z kurczaka , czy też zupy np. ogórkowej . Znam też osoby, które jedzą puree ziemniaczane jako samodzielne danie. Najlepszym rodzajem ziemniaków na puree są te z dużą zawartością skrobi ( typ C ), jak Bryza... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Kuchnia Na Wypasie
Warto przeczytać

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa
Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...Autor
Rafał Rafał
Lubie gotować, jeszcze bardziej lubię jeść.
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
ziemniaki, kurczak, zupa, obiad, schabowe, kotlety, pierś, pierś z kurczaka, grill, pierś kurczaka, kotlety ziemniaczane
Inne przepisy z Kuchnia Na Wypasie
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję