Wiosna na talerzu – nowalijki i wiosenne ciasta

Wiosna na talerzu – nowalijki i wiosenne ciasta

Wiosna na talerzu – nowalijki i wiosenne ciasta

Wiosna to czas, kiedy w sklepach pojawiają się nowalijki. Niezwykle chętnie kupujemy chrupiące rzodkiewki, soczyście zielony szczypiorek i okrągłe pomidorki z nadzieją, że dostarczą nam wielu cennych witamin i minerałów. Czy aby na pewno tak jest? Dowiedz się, czy warto jeść nowalijki oraz poznaj przepisy na najlepsze wiosenne desery. Zadbaj o siebie na wiosnę Wiosną wielu z nas chce zadbać o swój organizm i wzmocnić go po jesieni oraz zimie. Nie ma złego momentu na dbanie o siebie, więc jeśli czujesz potrzeb... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia MagdaLeny

Autor

Kuchnia MagdaLenyKuchnia MagdaLeny

Uwielbiam eksperymentować w kuchni, która zamienia się w małe laboratorium...a ja mieszam, próbuję, przyprawiam, miksuję, zmieniając popularne przepisy lub tworząc własne autorskie.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ciasto, śniadanie, śniadania, desery, deser, tarta, sernik, placki, ciasteczka, ciastka , zupa, obiad, kolacja, bez pieczenia, tort, torty, ciasta bez pieczenia, ciasto bez pieczenia, por , maliny, przekąska, przekąski, słoik, truskawka, truskawki, sernik na zimno, ciasto z truskawkami, prosta zupa, sernik bez pieczenia

Inne przepisy z Kuchnia MagdaLeny

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.