SYPANA SZARLOTKA Z RABARBAREM

SYPANA SZARLOTKA Z RABARBAREM

SYPANA SZARLOTKA Z RABARBAREM

Szarlotka to kultowe ciasto...Nie znam osoby, która nie lubiłaby tego ciasta. Zazwyczaj robiona jest na kruchym lub półkruchym cieście, które jest pracochłonne, bo ciasto na spód musi się schłodzić w lodówce, przynajmniej 30 min. Ostatnio natknęłam się na przepis na sypaną szarlotkę, który bardzo mnie zaintrygował. Tym sposobem szarlotkę robi się błyskawicznie - składniki suche przekładamy na przemian warstwą jabłek, nie trzeba zagniatać żadnego ciasta! Smak doskonały- smakuje jak prawdziwa szarlotka! A rabar... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia MagdaLeny

Warto przeczytać

Dieta jabłkowa

Niezdrowe jedzenie pozostawia w naszym organizmie szkodliwe substancje. Wtedy warto sięgnąć po jabłka!

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję